Direktør forlader piratskibet: Thomas Bjuring får job i Dansk Ishockey Union

En rørt Thomas Bjuring i foråret 2018 - på aftenen hvor Aalborg Pirates blev danmarksmestre.

Når denne sæson er slut, forlader direktør Thomas Bjurring piratskibet og bliver kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen og DIU's aktiviteter.

Direkør i Aalborg Pirates Thomas Bjuring forlader efter denne sæson piratskibet i Aalborg for at blive kommerciel ansvarlig i Dansk Ishockey Union med fokus på Metal Ligaen og DIU's aktiviteter. Det skriver Dansk Ishockey Union og Aalborg Pirates i hver deres pressemeddelelse.

Thomas Bjuring har sidste arbejdsdag i Aalborg Pirates 1. maj - når den indeværende sæson er afsluttet. Samme dato begynder arbejdet i den nye stilling hvor Thomas Bjuring får til opgave at løfte den kommercielle del af Metal Ligaen - og arbejde videre med allerede eksisterende aftaler.

Læs også Topbrag: Aalborg Pirates sendte Rungsted på glatis

Bestyrelsesformand ikke overrasket

Bestyrelsesformand i Aalborg Pirates Morten Fals er ikke overrasket over, at der har været bud efter Thomas Bjuring som har stået i spidsen for Aalborg Pirates siden 2015 - og som i 2018 hentede guldmedaljer hjem til Aalborg.

- Vi er naturligvis glade for, at Thomas bliver i sporten og fremadrettet i en funktion, hvor han stadig vil være til stede i og omkring Aalborg Pirates. Thomas vil uden tvivl blive et stort aktiv for sporten og dennes udvikling. Thomas arbejder benhårdt, innovativt og eksekverer på et uset højt niveau og det vil uden tvivl være til gavn for hele sporten herunder også Aalborg Pirates, udtaler Morten Fals i pressemeddelelsen fra Dansk Ishockey Union.

Læs også Lokalbrag endte med Pirates-sejr, bamsekast og frieri

Bjuring ser uendeligt potentiale

Arbejdet som kommerciel ansvarlig vil blandt andet handle om at skabe mere samarbejde klubberne imellem, ligesom Thomas Bjuring ser muligheder for at skabe fælles platforme:

- Jeg ser et næsten uendeligt potentiale i vores Metal Liga. Vi har et rigtig stærkt felt af klubber og gode og dygtige mennesker, der har et hav af gode idéer. Det bliver min opgave at strukturere idéerne og sætte dem sammen til skarpe tiltag. Jeg glæder mig til – som den første person nogensinde i dansk ishockey – at kunne dedikere mig fuldt og helt til den kommercielle udvikling af sporten, siger Thomas Bjuring.

Læs også Fanindsamling redder folkekær Pirates-spiller

Direktørjagten sættes ind

Aalborg Pirates skal nu på jagt efter Thomas Bjurings afløser, der skal videreføre den organisation den afgående direktør har bygget op:

Vi fremstår i dag som en meget attraktiv sportsklub med gode sportslige resultater, god økonomi, fantastiske sponsorer, engagerede frivillige, et godt talentarbejde i en velfungerende amatørafdeling og ikke at glemme, så har vi ligaens højeste tilskuertal. Det vil være fantastisk, at finde vores nye direktør inden længe, så vedkommende kan nå, at være med til afslutningen på sæsonen sammen med Thomas og den øvrige organisation, og dermed få et godt afsæt hen imod næste sæson, udtaler Morten Fals.

Forsiden lige nu