Foto: Kevin Hoffman, Scanpix

Ehlers tangerede personlig rekord med 15. sæsonmål i NHL

Nikolaj Ehlers kom natten til torsdag dansk tid på måltavlen for 15. gang i sæsonen i NHL.

Nordjyske Nikolaj Ehlers er i gang med en stor sæson i verdens bedste ishockeyliga, NHL. Natten til torsdag dansk tid scorede den 20-årige aalborgenser sit 15. sæsonmål for Winnipeg Jets, da den canadiske klub besejrede Arizona Coyotes med 6-3.

Ni minutter inde i tredje periode stod Nikolaj Ehlers bag den scoring, der bragte Winnipeg foran med 6-2. Pucken blev sat i nettet med et yderst velplaceret håndledsskud, som efterlod Mike Smith i Arizona-målet chanceløs.

Læs også Nikolaj Ehlers hyldes for ny frisure i kampen mod kræft

Scoringen var Ehlers' 15. i sæsonen, og dermed tangerede han sin måltotal fra sidste sæson, som var nordjydens første i NHL. Her scorede Nikolaj Ehlers 15 mål og lavede 23 assists i 72 kampe, og i denne sæson har den målfarlige nordjyde hævet sit niveau yderligere.

Nikolaj Ehlers er med nattens scoring noteret for 15 og 25 assists i denne sæson, hvor der endnu kun er spillet 48 kampe. Det placerer nordjyden, som er søn af den tidligere Aalborg-spiller og -træner Heinz Ehlers og lillebror til Aalborg Pirates-spilleren Sebastian Ehlers, i top 20 på NHL's topscorerliste.
 

Du kan se Nikolaj Ehlers' scoring fra nattens kamp her: