Ekspert om Hansen: Vil give god mening at stoppe

Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold har indkaldt til pressemøde om det fremtidige samarbejde mellem parterne.

Det har absolut ikke været en dans på roser for Mikkel Hansen hos Aalborg Håndbold, siden han kom til klubben i 2022.

Af flere omgange har verdensstjernen været skadet, og i sidste sæson blev han sygemeldt med stress efter VM-slutrunden. I sin tid i klubben er det heller ikke blevet til en titel.

Og tidligere på eftermiddagen sendte Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold en pressemeddelelse ud om, hvor de vil fortælle om det fremtidige samarbejde. 

Hvad det helt præcist går ud på, må man gisne om lidt endnu, men TV2 Sports håndboldekspert Bent Nyegaard fortæller, at det vil god mening at lægge håndboldskoene på hylden til sommer.

- Når nu det er en realitet, kommer det ikke bag på mig. Mikkel Hansen har altid være en spiller og en personlighed, der stiller utroligt store krav til sig selv, og derfor tror jeg, at det er resultatet af, at han vil slutte så tæt på det tårnhøje niveau, han har haft gennem så mange år, som muligt, siger Bent Nyegaard til TV2 Sport og fortsætter

- Jeg synes, at det er fornuftigt. Der er også en egen logik i det. Mikkel Hansen har ikke været den Mikkel Hansen, hvor han gerne selv vil være i forhold til den håndboldmæssige kvalitet.

På nuværende tidspunkt er Mikkel Hansen lyskeskadet på ubestemt tid, og det vides ikke, om han når at blive klar, når slutspillet i Herrehåndboldligaen begynder. 

Håndboldeksperten har dog mere øjnene rettet mod OL og håber på, at Mikkel Hansen bliver klar og kan nå at bidrage til Aalborg Håndbolds slutspil inden da. 

På TV2 Nord følger vi pressemødet, som sendes live klokken 12.30 onsdag her på hjemmesiden.


Seneste nyt

fra Nordjylland