LIGE NU:

Fra den ene vigtige kamp til den anden: Onsdag kan Aalborg Håndbold blive danske mestre

Aalborg Håndbold spillede i weekenden finale i Champions League. Allerede på onsdag venter kampen om det danske mesterskab.

- Det var slet ikke til at forstå. Jeg tror stadig ikke, jeg forstår det.

Sådan siger Aalborg Håndbolds anfører, René Antonsen, når han ser tilbage på den weekend, han aldrig vil glemme.

Aalborg Håndbold spillede lørdag og søndag i den prestigefyldte turnering Final4 i Champions League.

Efter en semifinalesejr over Paris Saint-Germain og et efterfølgende nederlag til Barcelona i finalen, kunne anføreren og de øvrige holdkammerater hænge sølv om halsen. 

Det danske mesterskab er afgørende

Aalborgspillerne får dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, selvom de var det første danske hold i historien til at nå en Champions League-finale. Allerede onsdag venter den afgørende kamp om det danske mesterskab i Gigantium mod Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg skal forberede mig ved at komme op i fysiske omdrejninger, og så skal resten nok komme. Jeg føler, at mit hoved er ved at være omstillet, så jeg nok skal være klar til på onsdag.

To slag i kampen om det danske mesterskab har hidtil udspillet sig. Aalborg Håndbold sled sig til to point i det første opgør, mens Bjerringbro-Silkeborg nappede returkampen. Det betyder, at den tredje finalekamp bliver den sidste og afgørende.

- Vi er sat i verden for at vinde titler. Så det er det, vi går efter. Jeg får gåsehud bare ved tanken om, at vi igen kan vinde en titel, siger Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen.

Finalekampen er ikke kun vigtig på grund af hæderen og den eftertragtede titel som dansk mester. Det er ydermere en adgangsbillet til det allerfineste selskab.

- Hvis vi vinder, så er vi kvalificeret til Champions League til næste år. Det vil vi rigtig gerne. Vi har jo lige oplevet, hvor sjovt det er, så det er en helt klar målsætning for os, siger Jan Larsen.

Restitution og ordentlig kost er nøglen til sejr

Aalborg Håndbolds kalender er tætpakket. Med en netop overstået weekend med intense kampe i Champions League, en finalekamp på onsdag og pokalfinalestævne i næste weekend, er det vigtigt at være god til at omstille sig mentalt. Det fortæller Stefan Madsen, der er cheftræner i Aalborg Håndbold. 

- I dag skal der være mulighed for at komme helt ned i gear og lægge håndbolden en lille smule på hylden. Når vi så runder sidst på eftermiddagen, begynder vi så småt at forberede os på Bjerringbro-Silkeborg. 

René Antonsen er allerede gået i gang med sin forberedelse. Blandt vægtskiver og jernstænger forsøger han at gøre kroppen klar til de vigtige kampe. 

Han er ikke i tvivl om, hvem der bliver danske mestre. 

- Jeg stoler og tror på, at vi har, hvad der skal til, for at det er os, der hæver trofæet onsdag aften, mens 'We Are the Champions' spilles i baggrunden.  

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

40_percent

play Nordjyde stadig i front ved DM i golf

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

Til forsiden

Til forsiden