Robert Kakeeto er udover sine otte officielle kampe for AaB også noteret for to A-landskampe for Uganda, hvor han fik sin debut i juni 2017. Foto: Henning Bagger (Scanpix)

Kakeeto bliver i AaB til og med 2020

AaB har valgt at forlænge kontrakten med uganderen Robert Kakeeto, der har været tilknyttet klubben siden 2013. 

Robert Kakeeto fik en nervebetonet debut for AaB i marts 2016, og bortset fra en pokalkamp et halvt år senere, måtte den i dag 21-årige midtbanespiller vente indtil september 2017 på sin næste optræden i Alka Superligaen.

- Det har været imponerende at se ham vokse især de seneste par måneder, og svendestykket kom vel for alvor med en stærk præstation på Brøndby Stadion, mener Allan Gaarde og tilføjer:

- Her afslørede Robert både holdbarhed og modenhed, og vi er overbeviste om, at Robert med sin indstilling, sin ydmyghed og sin alligevel målrettede tilgang kan udvikle sig yderligere i sekserpositionen som en aggressiv erobringsspiller med stor løbekapacitet samt god teknik og spilforståelse, og hertil er Robert med sin personlighed en populær spiller i truppen, siger Gaarde. 

Robert Kakeeto er udover sine otte officielle kampe for AaB også noteret for to A-landskampe for Uganda, hvor han fik sin debut i juni 2017.

  Foto: Henning Bagger (Scanpix)