Seneste nyt:

Kreativ varehuschef lukker kunder ind ad branddøren

I går aftes lukkede de knap 80 specialbutikker ned i Aalborg Storcenter, men det fik straks varehuschefen fra Elgiganten til at tænke kreativt, således man stadig kunne holde butikken åben torsdag.

- Velkommen.

Varehuschef Lars Jensen fra Elgiganten i Aalborg tager imod kunder foran den i dagens anledning interimistiske døråbning ved bagindgangen til butikken.

- Hvis man kan lave en separat indgang via en branddør, som vi kan, så må man gerne holde åbent, som statsministeren sagde i går aftes, siger varehuschefen, og fortsætter:

- Vi brugte nogle timer i går aftes, men det var bare at tage planen frem fra sidste gang, der var nedlukning, for der gjorde vi det samme, siger han, mens nogle kunder var overraskede over, at man stadig kunne handle i butikken.

Elgiganten har indsat kontrollører ved den nyanlagte indgang for at sikre, at kunderne overholder regler om blandt andet afstand og håndsprit.

Men der var god plads mellem hylderne i dag i Elgiganten, og varehuschefen ville da heller ikke udelukke, at mange kunder bliver hjemme, efter de havde hørt statsministerens opfordring i direkte tv i går aftes. 

- Jeg er da også godt klar over, at mange sikkert vil synes, det er amoralsk, at vi her i Elgiganten kan holde åbent, mens andre butikker må holde lukket, men når vi kan følge myndighedernes retningslinjer, der er gældende, og anbefalinger, er vi helt trygge, siger Lars Jensen.