LIGE NU:

Flere køber julegaverne online: Coolshop sender mere end 25.000 pakker om dagen

Der er rigtig travlt på Coolshops lager i øjeblikket, hvor tusindvis af nye kunder sørger for, at der hver dag sendes mellem 25.000 og 30.000 pakker afsted.

En af de webshops, der har fået ekstra travlt efter pressemødet onsdag aften, er Coolshop i Nørresundby.

- Allerede under pressemødet kunne vi se, at vores besøg steg helt eksplosivt. Jeg tænker, det er fordi, at folk har regnet ud, at hvis alt salget går online nu, så skal man til at skynde sig, siger medejer af Coolshop, Jacob Risgaard.

I øjeblikket sender butikken mellem 25.000 og 30.000 pakker ud fra lageret i Herning og Nørresundby til sammen. Og den stigende interesse under hele coronakrisen har betydet, at flere er blevet ansat.

- Siden marts er der startet 500 på lageret her, og det er klart, at når der er nye folk inde, så kan der også ske nogle pakkefejl, siger Jacob Risgaard og tilføjer:

- Hvis noget går galt, så har vi svært ved at følge med.

Bittersødt at tusindvis nye kunder kommer til

Mens TV2 Nords reporter er på besøg ved Coolshop i Nørresundby er personalet 14.000 ordrer bagud. 

- Men vi skal nok nå det, siger Jacob Risgaard. 

Den markante interesse for webshoppen i øjeblikket betyder, at der vil være personale på arbejde 24 timer i døgnet frem til jul - og endda også i juledagene. 

- Det er heldigvis friske unge mennesker, som alligevel synes, at julen er aflyst i år. Så de vil gerne arbejde. Og det er klart, at det vigtigste for os lige nu er ikke at skuffe flere kunder end højst nødvendigt, siger medejeren. 

Selvom han er glad for de tusindvis af nye kunder, der lige nu strømmer til Coolshop, er det bittersødt, fordi han ved, at det er hårdt for de kollegaer, der er tvunget til at lukke deres fysiske butikker. 

- Jeg vil gerne opfordre til, at man også husker de lokale butikker lige nu. På den måde er vi sikre på, at der også er en fysisk detailhandel efter coronakrisen.