Foto: Politiet/Kim Matthäi Leland

Kvindelig røver identificeret: Stjal juice og slog ekspedient med knytnæveslag

Nordjyllands politi har med borgernes hjælp identificeret kvinde, som skulle have stjålet en juice i Netto og efterfølgende tildelt ekspedienten flere knytnæveslag.

OBS: TV2 Nord bragte tidligere et billede af den efterlyste kvinde på denne artikel. Den efterlyste er nu identificeret af Nordjyllands Politi, og vi har derfor fjernet billedet af den mistænkte. 

Nordjyllands Politi har nu fundet frem til den kvinde, som formodes at stå bag et røveri i Netto på Vesterbro i Aalborg 13. januar.

Tidligere i dag udsendte politiet en efterlysning af kvinden, og et billede af den formodede gerningsmand blev delt med offentligheden. 

Politiet har siden modtaget en række henvendelser, der gør, at de nu har været i stand til at fastlægge den mistænktes identitet. 

- Takket være flere borgerhenvendelser har vi fastlagt identiteten på den pågældende mistænkte person. Vi takker for offentlighedens hjælp i sagen, skriver Nordjyllands Politi på Twitter. 

Slog ekspedienten i ansigtet

Ifølge politiets oplysninger var den unge kvinde i Netto sammen med en ung mand klokken 13. januar klokken 03:00.  

Vi håber, at der er nogle i offentligheden, der kan genkende kvinden. Derfor efterlyser vi hende nu med billede

Politikommissær, Nordjyllands Politi, Mikkel Brügmann

De købte en flaske vodka, men da ekspedienten kommenterede, at kvinden havde en juice inden for jakken, løb kvinden fra stedet – med ekspedienten i hælene. 

- Da ekspedienten fik fat i kvinden, kom manden til stedet, og kvinden tildelte ekspedienten flere knytnæveslag i ansigtet. Manden skubbede til ekspedienten og sagde: ’løb, løb’, hvorefter de begge flygtede fra stedet, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann. 

Han fortæller også, at det betragtes som et røveri, fordi kvinden forsøgte at slippe væk ved hjælp af vold.

- Når man laver en voldshandling for at slippe væk med sit udbytte, betragtes det som røveri. Det er dét, der adskiller det fra tyveri, siger politikommisæren.

Læs også Kvinde truede vidne til tavshed: – Der kommer til at ske noget med dine børn

Nordjyllands Politi havde allerede fat i den mistænkte mand, og har altså nu også fundet frem til den kvindelige røver.

Både manden og kvinden sigtes for røveri.