Madfest til Aalborg

Restaurant-festivalen "Dining week" rammer Nordjylland for første gang. For kun 225 kroner kan man få en treretters menu på et bedre spisested.

Hos den italienske restaurant  CUPO ( Cucina Popolare), i Aalborg, er de meget tilfredse med, at "spis ude ugen",  er kommet til provinsen.

- Det er et godt intaitiv og det er godt, at  det er kommet til Aalborg. det giver os en unik mulighed for at nå flere mennesker, siger restaurantchef Ronni Bisgaard.

Festivalen har været afholdt i København i uge syv i fem år. Nu er den vokset og exporteret over bælterne, så fynboer og jyder kan få glæde af konceptet. Og otte restauranter, der er med i Aalborg melder om succes og næsten udsolgt, før ugen er begyndt.

-Allerede fra dag et, da billeterne blev frigivet, blev de revet væk. Vi har været nødt til at justere booking tiderne så vi kan få flere til, siger Ronni Bisgaard fra CUPO.

Dining week  bliver arrangeret af Copenhagen Food og S.Pellegrino .Man skal booke billeter igennem dinning weeks hjemmeside HER