Foto: Nibe Festival

Nibe Festival præsenterer det endelige program

Nu er Nibe Festival klar til at præsenterer det endelige musikprogram til årets fest i Skalskoven.

For 35. gang afvikles der til sommer Nibe Festival i Skalskoven, og ifølge arrangørerne selv er der tale om et særligt godt musikprogram i denne omgang. 

Tidligere har festivalen præsenteret store navne som danske MØ og de irske hitmagere fra Westlife, men der er masser af andet godt på dette års plakat. 

Onsdag eftermiddag præsenterede Peter Møller Madsen ved et pressemøde på Salling Rooftoof de resterende 47 navne til årets plakat, der blandt andet tæller navne som L.O.C, TV-2 og den norske stjerne DJ Matoma. 

- Vi er drøntilfredse med programmet. Vi har landet Nibe-historiens måske største internationale navn i Westlife, og har MØ tilbage i Nibe – til én af bare tre danske sommerkoncerter. De to navne er et godt lokomotiv for et velkørende ”festivaltog” med et meget bredt program, fortæller Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse. 

Der er også blevet plads til en række nye danske navne. Hugo Helmig og Nicklas Sahl spiller blandt andet op, og den tidligere "Gulddreng", Malthe Ebert, er også at finde på plakaten blandt de 80 koncerter, der bliver spillet i Skalskoven i løbet af de fire dages festival.

Nibe Festival bliver i år afholdt fra den 3. til den 6. juli. 

Læs også Gaarde inden pokal-semifinale: Kan få sæsonen til at lysne