Nordjysk tech-virksomhed skal på børsen

Aseteks teknologi bruges i gamingpc'er fra både HP, Acer, Dell og Intel og AMD.

Den Aalborg-baserede virksomhed Asetek er onsdag klar til at børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. 

- Vi har opbygget en stærk, profitabel forretning, der leverer avancerede vandkølingsprodukter, der i dag forbedrer spiloplevelser for slutbrugere over hele verden. Ligeledes har vi for nylig lanceret en innovativ ny linje af SimSports-udstyr, der engagerer spillere i en virkelighedsnær racerløbsfølelse, siger Andre Sloth Eriksen, administrerende direktør og grundlægger af Asetek og tilføjer:

- Børsnoteringen i København bringer os tættere på danske institutionelle og private investorer og styrker vores position i forhold til at levere på vores langsigtede ambitioner om vækst og værdiskabelse. 

Har tjent på børsen i Norge 

Asetek blev grundlandt for over 20 år siden i André Sloth Eriksens forældres garage i Brønderslev. Siden da har virksomheden været i rivende udvikling og er nu en stor global spiller på markedet for mekatronisk innovation. 

Virksomheden er i øjeblikket noteret på Oslo Børs og har været det siden 2013, og i en periode er det planen at virksomheden skal have en midlertidig dobbeltnotering. Men det er planen, at gennemføre en afnotering - og at gøre det med en bruttoprovenu på 138 millioner kroner.

Asetek har hovedkvarter i Danmark og aktiviteter i Kina, Taiwan og USA.  


Seneste nyt

fra Nordjylland