LIGE NU:

Ny vicedirektør i Aalborg Energikoncern

Jesper Høstgaard-Jensen ansættes som ny vicedirektør i Aalborg Energi Holding A/S. Han kommer fra en stilling som produktionsdirektør ved Aalborg Portland.

I forbindelse med dannelsen af Aalborgs nye energikoncern ansættes Jesper Høstgaard-Jensen som vicedirektør i Aalborg Energi Holding A/S og samtidig som direktør i de fire datterselskaber Aalborg Varme A/S, Aalborg Decentrale Værker A/S, Nordjyllandsværket A/S og Aalborg Energicenter A/S. Jesper Høstgaard-Jensen får dermed det daglige ledelsesansvar for samtlige medarbejdere i de fire selskaber.

- Jeg føler mig overbevist om, at vi i Jesper Høstgaard-Jensen har fundet den helt rigtige mand til at være det ledelsesmæssige bindeled mellem vores selskaber i energikoncernen, og jeg ser frem til samarbejdet, siger Lasse P.N. Olsen, bestyrelsesformand i den kommunalt ejede energikoncern.

Jesper Høstgaard-Jensen, 44 år, er oprindeligt uddannet som civilingeniør i kemi ved DTU i 1997, men har siden studeret ledelse i bl.a. Göteborg, Singapore og København. Han glæder sig til at tage fat på udfordringerne i stillingen som vicedirektør.

- Efter 18 gode år hos Aalborg Portland var jobbet her det helt rigtige næste skridt for mig, og jeg glæder mig meget til at blive en del af energikoncernen og sammen med de øvrige ansatte gøre en forskel for de mange borgere, der nyder godt af koncernens energivirksomheder i dagligdagen, siger Jesper Høstgaard-Jensen.

Aalborg Energikoncern blev oprettet efter at Aalborg Kommune overtog Nordjyllandsværket. Overtagelsen skete pr. 1. januar 2016.