Mikkel Ibsen 28 år og Christine Delmar 29 år der deltager i forårets sæson af 'Nybyggerne'. Foto: TV 2

’Nybygger’-par fra Aalborg: Det var fuldstændig sindssygt!

Et ungt par fra Aalborg blev testet under optagelserne til forårets nye sæson af TV2-programmet ’Nybyggerne’.

Hele efteråret har et ungt par fra Aalborg dystet mod tre andre par om at indrette det flotteste hus i Gistrup ved Aalborg. For aalborggenserne Mikkel Ibsen og Christine Delmar på henholdsvis 28 og 29 år har det været en helt sindssyg oplevelse at deltage i den tredje sæson af TV2-programmet 'Nybyggerne'.

- Havde vi vidst, hvad vi gik ind til, skulle vi nok lige have vendt den en ekstra gang inden. Det var fuldstændig sindssygt, siger Christine Delmar.  

Parret var et sted i livet, hvor de var klar til en udfordring, derfor tilmeldte de sig programmet som et fælles projekt. Særligt Christine brændte efter at gøre noget med hjertet.

- Sidste år blev jeg færdig med min uddannelse, og jeg besluttede, at 2016 det skulle bare være et år, hvor jeg fulgte mit hjerte. Så efter at have rejst og hjulpet til med frivilligt arbejde i Aalborg, foreslog jeg Mikkel, at vi deltog i ’Nybyggerne’, siger Christine Delmar.   

Læs også Norskov-fan jubler: Det bliver det fedeste!

’Nybyggerne’ var et koncept de begge kunne være med på. Parret tilmeldte sig udfordringen og havde selvfølgelig overvejet, at der ville følge en hel del medieeksponering med deltagelsen.

- Det var det eneste, jeg tænkte, jeg kunne få lokket Mikkel til at deltage i. Det er et koncept, der passer rigtig godt til os i forhold til programformatet. Vi havde selvfølgelig en del betænkeligheder i forhold til eksponeringen i tv, for det er ikke noget, vi er interesserede i som sådan. Det var jo udfordringen, der var det fede ved programmet, siger Christine Delmar.

Nu, efter de er færdige, skal Christine Delmar og Mikkel Ibsen også lige vænne sig til, at andre nu kan have en holdning til det, de har arbejdet på det seneste halve år.

- Det bliver da så mærkeligt, at folk nu pludselig får en holdning til os, og det vi gør. Jeg har altid været glad for indretning og dyrket det, men det, at folk pludselig tager stilling til det, vi laver, det tror jeg lige, jeg skal vænne mig til, siger Christine Delmar.

Denne sæson har dog ikke kun ét par fra Aalborg med. Anne Bach og hendes mand Todd Edlin bor også i byen. De er ligesom Mikkel og Christine med i konkurrencen om at vinde den drømmebolig, de har kæmpet for at få indrettet hele efteråret. Præmien er deres drømmehus til en værdi af 2,9 millioner kroner. Det er udelukkende seerne, der bestemmer, hvilket par der ender med at flytte ind i drømmeboligen. 

Den nye sæson af ’Nybyggerne’ med de to par fra Aalborg har premiere 15. februar på TV2. 

Læs også Luksus: Her er Nordjyllands dyreste lejligheder