Piraterne nappede sejren over Hvidovre

Aalborg Pirates kom noget langsomt ud af starthullerne, men endte alligevel med de tre point.

Fredag aftenen mødte Aalborg Pirats klassens nye dreng, Hvidovre Ishockey Fighters. Og selvom piraterne fik de tre point, var det først i sidste øjeblik, at de blev sikret.

Piraterne kom noget langsomt ud af starthullerne og var bagud med 2-0 indtil tredje periode, hvor Mikkel Højbjerg sendte pucken mod mål og scorede. Det gav et boost hos Piraterne, der pludselig fik fart under skøjterne, og fik endnu et mål.

Med kun to minutter tilbage af kampen scorede Martin Højbjerg til 3-2, og så kunne piraterne sætte tre point ind på kontoen

Pirates spiller på søndag i Gentofte, mens næste hjemmekamp er på fredag, hvor Esbjerg Energy kommer forbi Gigantium.