Pirates vandt på sene scoringer

Aalborg Pirates spillede tirsdag aften topkamp hjemme i Gigantium Isarena mod Rungsted Seier Capital og takket være et par sene scoringer lykkedes det nordjyderne at vinde.

Metal Ligaens tophold fra Aalborg Pirates er ustoppelige for tiden. Nordjyderne hentede tirsdag aften den fjerde sejr i de seneste fem kampe og har i alt vundet hele 12 af sæsonens 14 opgør.

I tirsdagens kamp gik det ud over Rungsted Seier Capital, som ligger på tredjepladsen i Metal Ligaen. Nordsjællænderne kom til Aalborg med tre sejre på stribe og masser af selvtillid i bagagen. Helt indtil kampens sidste minut så gæsterne da også ud til at blive belønnet med point for indsatsen.

Aalborg Pirates ville det dog anderledes, så med 53 sekunder tilbage på uret scorede svenske Victor Panelin Borg det forløsende mål til en Pirates-føring på 3-2. Kort før tid lukkede Martin Højbjerg i tomt mål til slutresultatet 4-2.

Forud gik en tæt kamp, som var målløs indtil der resterede fem minutter af anden periode. Her blev amerikansk-canadiske Bryce Reddick sat perfekt op i en fire mod fire-situation og bragte Aalborg foran med 1-0. To minutter senere udbyggede Mikkel Højbjerg føringen med en scoring i powerplay.

Gæsterne fra Rungsted gav dog ikke op, og med halvandet minut tilbage af anden periode genskabte Brendan Connolly spændingen med sin reducering til 2-1. Rutinerede Morten Green fik udlignet 11 minutter inde i tredje periode, men takket være den stærke finish lykkedes det altså topholdet fra Aalborg at tage de tre point.

Sejren betyder, at Aalborg Pirates nu har et forspring på ti point ned til Odense Bulldogs, som indtager andenpladsen i Metal Ligaen. Nordjyderne har endda spillet to kampe færre end fynboerne og har således sat et solidt forspring i banken.