Pokalkamp: Teenagere sender AaB i semifinalen

AaB vandt 2-0 over FC København i Sydbank Pokalen.

AaB tog i aften hjemme på Aalborg Portland Park imod FC København i kvartfinalen i Sydbank Pokalen.

Og det var to hold, der kendte hinanden særdeles godt, da de så sent som i søndags spillede mod hinanden i Superligaen, hvor det blev til en 3-2 sejr til FC København i en særdeles medrivende kamp.

Og AaB fik i aftenens kvartfinale en fortjent sejr på 2-0 efter scoringer af de to teenagere, Mathias Ross og Oliver Klitten.

Første halvleg blev en underholdende affære med en del chancer til begge mandskaber. Men AaB kom fortjent foran, da Mathias Ross headede bolden ind efter et hjørnespark.

AaB kom rigtig flot i gang med anden halvleg, da de efter få minutters spil bragte sig foran 2-0. Kasper Kusk gjorde forarbejdet på en kontra og efterfølgende skud mod mål. Et forsøg som dog i første omgang blev reddet af FC København-keeperen, men Oliver Klitten var på pletten og scorede på riposten.

Umiddelbart efter scoringen blev FC Københavns træner, Ståle Solbakken, præsenteret for det røde kort for brok.

Der blev ikke scoret yderligere i halvlegen.

Torsdag trækkes der lod til semifinalerne i Sydbank Pokalen. Disse kampe spilles 22. og 23. april.