SENESTE NYT:

Sag om bedrageri: Politi igen i aktion på Ravnkildevej

Politiet slog i formiddag igen til på en adresse på Ravnkildevej i Aalborg Øst, som to gange tidligere har været i søgelyset i forbindelse med mistanke om terror. I den aktuelle aktion handler det om bedrageri og hvidvask af penge.

Her til morgen har politiet slået til mod en adresse på Ravnkildevej i Aalborg Øst. Adressen har to gange tidligere været i søgelyset i forbindelse med mistanke om forberedelse af terror.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen siger til TV2 Nord, at dagens aktion er i forbindelse med en større sag om økonomisk kriminalitet.

- Det handler om bedrageri med biler, falske fakturaer og grov hvidvask, siger Frank Olsen, som ikke vil kommentere nærmere på, at politiet slog til på samme adresse, som tidligere har været i søgelyset i forbindelse med mistanke om terror.

Frank Olsen fortæller, at politiet har slået til i en koordineret aktion på 15 forskellige adresser i landet - herunder flere firmaadresser. Ni adresser i Aalborg, fem i Aarhus og en i København.

Adressen tidligere i politiets søgelys

En 26-årig mand er to gange tidligere blevet anholdt i forbindelse med aktioner mod adressen. Begge gange handlede det om mistanke om terror.

11. december 2019 slog politiet første gang til på adressen på Ravnkildevej som led i en større politiaktion flere steder i landet.

Baggrunden var en mistanke om forberedelse af et terrorangreb med et militant, islamistisk motiv.

Københavns Politi og PET oplyste den gang, at flere end 20 adresser er blevet ransaget, og at cirka 20 personer var blevet anholdt.

Den 3. april i år var der igen en større ransagning på adressen på Ravnkildevej. Her blev den 26-årige anholdt og sigtet for, at han i samarbejde med en række medsigtede, der enten er varetægtsfængslet eller på fri fod, skulle have deltaget i et forsøg på at fremstille sprængstof af typen TATP eller andet til en eller flere bomber.

Men ved dagens aktion handlede det ikke om terror men derimod økonomisk kriminalitet.

Video fra dagens aktion: Per Frank Paulsen
Kurt Bech

play Fart og fælleskab: Langt liv med italienske motorcykler

Allan Olsen

play I 40 år har Allan Olsen fra ”Fresse” sunget om hverdagens dramaer

Lotte Andersen sygeplejerske 2

play Lotte siger snart stop som sygeplejerske: - Det er noget, der kører i baghovedet hele tiden

Turister valfarter til Thy

Rekord efter rekord - turisterne valfarter til Thy

Kurt Bech

play Fart og fælleskab: Langt liv med italienske motorcykler

Allan Olsen

play I 40 år har Allan Olsen fra ”Fresse” sunget om hverdagens dramaer

Til forsiden

Til forsiden