LIGE NU:

Tre spillere forlænger i Pirates-trøjen

Jeppe Jul Korsgaard, Lasse Bo Knudsen og Sebastian Ehlers har alle forlænget med Aalborg Pirates.

Tre Aalborg-drenge skal også i de kommende sæsoner spænde skøjterne for Aalborg Pirates. Det er Jeppe Jul Korsgaard, Lasse Bo Knudsen og Sebastian Ehlers, der alle har forlænget deres kontrakt med ishockeyklubben.

Den18-årig forward, Jeppe Jul Korsgaard, der har spillet sin anden sæson i Aalborg. Sæsonen inden var han i svenske AIK Stockholm, men vendte i sidste sæson hjem til trygge omgivelser i Nordjylland. Jeppe Jul scorede syv mål i den forgange sæson for Aalborg Pirates. 

Lasse Bo Knudsen, fik sin første hele sæson på førsteholdet i denne sæson. Den 19-årige back har vist, at han er klar til at tage en slåskamp for holdet, og derfor har Aalborg Pirates sikret sig, at han i de næste to sæsoner også kæmper i deres trøje. Lasse Knudsen blev kåret til årets danske spiller ved U20 VM. 

Den sidste der spiller der har forlænget sin tid i Pirates-trøjen er en gammel kending. Sebastian Ehlers har spillet de sidste 4 sæsoner i Aalborg, og har skrevet under på to sæsoner mere.  Den 23-årige forward sluttede sæsonen præget af skader. Ehlers sluttede som nummer fem på den interne pointliste i Pirates med 14 point og 40 kampe.