Kæmpe gallashow hylder Årets Nordjyde

Det storslåede show Årets Nordjyde er i gang i Arena Nord i Frederikshavn. Vær med til at afgøre, hvem der skal vinde titlen som Årets Nordjyde.

I aften er kulminationen på flere måneders ventetid. I aften kåres Årets Nordjyde. TV2 Nords kompetente dommertrio har blandt 115 indstillinger valgt fem finalister, som i aften skal dyste om nordjydernes gunst.    

For der kan kun være en vinder af Årets Nordjyde 2022. 

Du kan deltage i sms-afstemningen netop nu. 

DE NOMINEREDE ER

Michael Christophersen

Gennem 15 år, har han arrangeret utallige indsamlinger og events til velgørende formål. Første gang sørgede Michael for, at der blev samlet ind til et vennepars kræftramte datter.

Bangsbo Frejas U17-drenge

I skolen knokler de med lektierne. På fodboldbanen knokler de for at forbedre deres spil – og i den fritid, der er til overs, knokler de 30 drenge fra Bangsbo Frejas U17-hold med at samle ind til børn, der har det svært.

Knut Arild Gulbrandsen

I hele 25 år har han hjulpet nordjyder på Den Sociale Skadestue i Aalborg. Hver aften og nat står døren til skadestuen åben, og Knut og hans medarbejdere er klar til at tage imod alle, der har brug for hjælp på den ene eller anden måde.

Kim Kolditz

 I 2010 tog han initiativ til at starte en ny ungdomsklub op i Hjørring, der passede til de unge, der ikke passede ind andre steder. Klubben modtager et mindre kommunalt tilskud, og de i alt 92 medlemmer betaler derudover 200 kroner i årligt kontingent.

Anette Rolighed Nielsen

I snart 10 år har hun været travlt beskæftiget med at lave velgørende projekter. Lige nu er hun i gang med at lægge sidste hånd på julegaver til fattige børn i Rumænien. 


Seneste nyt

fra Nordjylland