13-årig chikaneret med graffiti

[size=2]En familie i Hjørring er magtesløs over for den graffiti, som omhandler seksuelt krænkende udsagn om familiens 13-årige datter. [/size]

Gentagne gange er graffiti med seksuelle udsagn om en 13-årig pige blevet malet på familiens hus i Hjørring og på pigens vej til skole.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det har taget rigtig hårdt på mig, og december måned har været rigtig slem. Når der er nogen, der angriber ens barn - det er jo aldrig sjovt. Så det har taget rigtig hårdt på mig, og jeg kan ikke forstå, at der er nogen, der kan finde på at behandle børn på den måde. Jeg har været pisse sur, siger moren til den 13-årige Sara Keldorff til TV2/Nord.

Familien har meldt hærværket til politiet, og der er i alt otte anmeldelser om graffiti i samme sag. Pigens mor kan ikke forstå, hvorfor hendes datter er blevet mål for grov chikane.

- Jeg har simpelthen ingen idé. Hverken min mand eller jeg eller min piges klassekammerater eller lærere kan forstå, at det er hende det går ud over, for hun er så stille og rolig en pige. Hun har ikke gjort noget ondt mod nogen. Vi kan ikke forstå, hvorfor det er hende det skal gå ud over, siger Sara Keldorff til TV2/Nord.
Den 13-årige pige var også indblandet i en sag, hvor flere elever på Muldbjergskolen i Hjørring blev chikaneret på sms. En familiefar skal for retten den 27. januar i den sag, men om det er samme gerningsmand, der står bag vil hverken pigens mor eller politiet udtale sig om.

- Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at pigen også er indblandet i den sag, men ellers har vi ingen grund til at tro, at der er en sammenhæng, siger vicepolitikommisær Peter Skovbak Pedersen til TV2/Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland