21-årig tiltalt for at skyde hundehvalp i hovedet med oversavet jagtgevær

Der er tale om en usædvanlig grov sag, når en 21-årig mand onsdag sætter sig på anklagebænken i retten i Aalborg.

Manden er tiltalt for overtrædelse af våbenloven, men det er et andet punkt i anklageskriftet, der tager opmærksomheden.

Den 21-årige mand er nemlig også tiltalt for at have aflivet en hundehvalp ved at skyde den i hovedet med et oversavet jagtgevær.

Det fremgår af politiets anklageskrift, at episoden fandt sted 6. november sidste år ved 01.30-tiden om natten på en adresse i Nibe.

I besiddelse af ulovlige våben

Den 21-årige er derudover tiltalt for at have været i besiddelse af det oversavede jagtgevær i en periode fra skudepisoden med hundehvalpen og frem til 20. november sidste år.

Politiet mener, at han i den mellemliggende periode har opbevaret våbnet på en adresse i Nibe, men at han også har fragtet det med sig rundt i Nibe-området.

Ifølge anklageskriftet var den 21-årige også i besiddelse af en ulovlig machete, da han blev pågrebet i november sidste år. Han har siddet varetægtsfængslet siden da, og er udover de allerede nævnte forhold også tiltalt for et tilfælde af promillekørsel og for at have kørt bil uden at have taget kørekort.

Det fremgår ikke før sagens start, hvordan den 21-årige forholder sig til anklagerne.



Seneste nyt

fra Nordjylland