30 ekslusive sommerhuse i Skagen solgt

 30 ekslusive sommerhuse i Skagen solgt

Efter en forrygende start af salget af dyre luksus sommerhuse på Skagen Nordstrand er der nu sket en opbremsning.

Det største og dyreste sommerhus i byggeprojektet koster 19 millioner kroner, men det er hverken bygget eller solgt.
Klitter, havudsigt og navnet Skagen sælger ikke længere af sig, og nu skal firmaet bag de eksklusive sommerhuse i gang med at sælge.
- Vi kan mærke finanskrisen på den måde, at vi ikke tidligere har været ude med annoncer i aviserne, men det gør vi nu og håber, at folk er ved at komme sig over krisen og kan se, at man kan gøre en god handel her, siger adm. direktør i Skagen Nordstrand, Anette Venndt.
Mens mange andre boligprojekter kæmper med store prisfald, viser den seneste vurdering af sommerhusene i Skagen Nordstrand, at priserne holder niveauet med udbudsprisen i højkonjunkturen i 2007, da projektet blev sat i gang.
Alligevel er projekt Skagen Nordstrand anderledes i dag og berørt af, at potentielle købere til sommerhuse for mange millioner kroner ikke længere står i kø.
- Det er ikke sådan, at noget af vores byggeri er gået i stå, men det, der sker nu, er, at vi ikke længere begynder at bygge før, vi har solgt, siger Anette Venndt.

Siden salgsstarten er 30 ud af 36 huse i første etape af projektet solgt. De første huse står færdige og er allerede taget i brug, og Skagen Nordstrand tager nu hul på etape to, der ventes færdig til jul.
Planen er, at der skal bygges 96 sommerhuse i klitlandskabet.

Det dyreste hus, der indtil videre er solgt, koster omkring 15 millioner kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland