46-årig dømt for besiddelse af 20 kilo hash

En 46-årig mand er ved retten i Aalborg blevet idømt 3 år og 6 måneders fængsel blandt andet for besiddelse af 20 kilo hash.

Retten i Aalborg har tirsdag idømt en 46-årig mand fængsel i tre år og seks måneder.

Manden er dømt for at være i besiddelse af omkring 20 kilo hash.

Det oplyser Nordjyske Anklagere på Twitter.

Den store mængde hash blev fundet i mandens bil, da han tilbage i maj måned blev stoppet på Nordjyske Motorvej.

Sagen blev kørt som en tilståelsessag, altså havde den 46-årige mand tilstået at være i besiddelse af de cirka 20 kilo hash.

Den 46-årige mand er dømt for grov narkotikakriminalitet. Der har blandt andet været mistanke om, om den 46-årige mand ville sælge eller give nogle af de cirka 20 kilo hash videre.

- Når man er oppe i så store mængder, så taler det også for, at det ikke bare er noget, man skal bruge til sig selv, siger anklager ved Nordjyllands Politi, Louise B. Watson.

Den 46-årige mand havde en reststraf fra en tidligere dom, hvor han var blevet prøveløsladt. Den reststraf lyder rundt regnet på to år og fire måneder.

- Den reststraf har retten valgt at udløse. Det vil sige, at den straf er en del af den straf, han får nu, siger Louise B. Watson.

Udover besiddelsen af de cirka 20 kilo hash, er den 46-årige mand også dømt for flere mindre færdselsforseelser. Derfor har han også fået frakendt førerretten.

Den 46-årige mand har modtaget dommen og er nu blevet fængslet.


Seneste nyt

fra Nordjylland