AaB forlænger med talentfuld midtbanespiller

19-årige Magnus Christensen har fået sin kontrakt hos AaB forlænget indtil 30. juni 2020.

Bare 19 år gammel har Magnus Christensen allerede markeret sig som en stærk spiller på den AaB'ske midtbane. Det har nu fået fodboldklubben til at forlænge med talentet frem til sommeren 2020.

Magnus Christensen kom til AaB som U/14-spiller fra samarbejdsklubben Bangsbo Freja og blev i sommer rykket op i AaB's superligatrup sammen med fem holdkammerater fra klubbens U/19-ligahold. Siden er han blevet noteret for 12 officielle kampe i AaB-trøjen.

- Med Magnus Christensen står vi med endnu et talent, der har vist sig klar til på sigt at indfri det potentiale, som vi har set i ham. Det er et centralt led i vores strategi at producere talenter i samarbejde med vores samarbejdsklubber i hele Nordjylland, og Magnus er et godt eksempel på, hvordan samarbejdet mellem AaB og i dette tilfælde samarbejdsklubben Bangsbo Freja kan fremelske spillere af høj kvalitet, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Magnus kom til AaB i en ung alder og har siden gennemgået en imponerende udvikling i AaB’s ungdomssystem, indtil han i sommer blev rykket op i Superligatruppen. Her har han i løbet af sit første halve år bevist, at han kan være med på højeste niveau gennem de starter og indhop, som han har haft. Som spiller er han en teknisk dygtig midtbanespiller og besidder et godt overblik. Samtidig er han meget rolig på bolden, og han har været hurtig til at tilpasse sig tempoet og niveauet i Alka Superligaen. Vi tror på, at han på sigt kan være med til at føre arven videre fra Rasmus Würtz og Kasper Risgård på den centrale midtbane, lyder det fra Allan Gaarde.

Hos hovedpersonen selv er der også glæde over kontraktforlængelsen.

- Det er helt sikkert et stort skulderklap, og det var det, jeg havde håbet på da jeg blev rykket op i sommer, hvor jeg vidste, at der i første omgang ville være en vurdering af, om jeg havde niveauet. Det må jeg have vist, så nu gælder det om lægge yderligere på og blive endnu bedre, siger Magnus Christensen, der har nydt tiden siden sin indtræden i Alka Superliga-truppen.

- Det har været fedt, men også rigtig hårdt. Man skal vænne sig til flere forskellige ting, blandt andet den større intensitet og det øgede fokus på træning og kampe, men det er fantastisk at få lov til kun at fokusere på at spille fodbold, tilføjer Magnus Christensen.

I AaB’s nuværende superligatrup har 16 ud af 24 spillere spillet ungdomsfodbold for Hele Nordjyllands Hold, hvis næste udfordring i Alka Superligaen er opgøret mod Randers FC fredag kl. 18.00 på Nordjyske Arena.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland