AaB fyrer direktør

Der skal fart på indtjeningen i AaB, der fyrer direktør Stephan Schors med øjeblikkelig virkning og i stedet går på jagt efter direktør med kommerciel baggrund.

Administrerende direktør Stephan Schors er fortid i AaB. Fodboldklubben indleder jagt på ny direktør med kommerciel og marketingsmæssig baggrund. 

- Stephan Schors har ydet en stor indsats for AaB A/S siden sin ansættelse i 2012 og har haft en væsentlig rolle i genrejsningen af AaB som en økonomisk troværdig virksomhed, der de seneste fire år har opnået overskud. Der er foretaget store investeringer i den sportslige sektor i de senere år – investeringer som bestyrelsen har store forventninger til. Tiden er derfor kommet til et øget fokus på udvikling af de kommercielle indtægter i AaB A/S, og vi søger derfor en ny administrerende direktør med sådanne kompetencer, udtaler bestyrelsesformand Finn V. Nielsen i en pressemeddelelse. 

Han uddyber overfor TV2 Nord: 

- Ja, vi har fyret Stephan. Hans profil passer ikke med det, vi vil fremover. Stephan fik opgaven med at genoprette økonomien i klubben, den har han løst, og vi har lavet overskud fire år i træk. Men der skal mere fart på indtjeningen, så vi kan bruge flere penge på det sportslige ben i klubben. Derfor kigger vi efter en direktør med en kommerciel-, salgs- og marketingsbaggrund, der kan sætte fart på indtjeningen, siger Finn V. Nielsen. 

Bestyrelsen har ikke nogle nye kandidater i kikkerten, oplyser Finn V. Nielsen, og man forventer at bruge ekstern konsulentbistand i jagten på at finde den person, der fremover skal stå i spidsen for AaBs forretning. AaB går straks i gang med at lede efter en ny direktør, oplyser bestyrelsesformanden. 

TV2 Nord erfarer, at det er gået så stærkt med fyringen af direktøren, at Superliga-spillerne ikke har nået at få besked, inden pressemeddelelsen ramte redaktionernes indbakke. 

Stephan Schors i TV2 Nord, efter AaB blev politianmeldt. 

Seneste nyt

fra Nordjylland