AaB-træner: Auri kender vilkårene

Foto: TV2/Nord

Risikoen for fyring er en del af jobbet, siger Kent Nielsen, mens presset vokser på Auri Skarbalius.

Med 3-1-sejren på Brøndby Stadion var AaB søndag aften årsag til, at presset blev øget på Brøndby-træner Auri Skarbalius, der nu ikke længere er fredet af klubbens ledelse.

Men AaB-træner Kent Nielsen har ikke noget problem med, at han med AaB's flotte resultat er medvirkende til, at en kollega kommer under beskydning.

- I vores verden ved vi jo, at hvis der ikke kommer resultater, kommer der pres på. Det er vi afklarede med, og det er jeg sikker på, at Auri også er, siger Kent Nielsen.

I marts 2010 var han selv i samme pressede situation som træner for Brøndby. Dengang kostede et 1-3-nederlag til Auri Skarbalius' HB Køge Nielsen jobbet, og derfor kan han sagtens sætte sig ind i det pres, litaueren arbejder under i den stolte klub.

- Kritik er en del af det, og selv om det langt fra er al kritik, der er lige saglig, kan man ikke gøre andet end at arbejde videre og forsøge at skabe resultater, der skal få én ud af den fokus, der er, siger Kent Nielsen.

Han er selv beviset på, at der også er et trænerliv på den anden side af en fyreseddel fra Brøndby-ledelsen. Under hans ledelse er det talentfulde AaB-hold lige nu nummer to i den bedste række.