AaB vil have point mod Horsens: Præstation mod Fredericia var uacceptabel

Cheftræner Morten Wieghorst kalder onsdagens skammelige præstation mod FC Fredericia, som kostede AaB en plads i pokalsemifinalen for uacceptabel. Nu vil han og holdet have point mod Horsens.

Pinligt. Bedre beskrivelse af AaB's præstation i pokalkvartfinalen mod FC Fredericia findes ikke, og det valgte en gruppe af klubbens allermest trofaste fans at fortælle holdet, da de lørdag formiddag trænede på klubbens anlæg på Hornevej i Aalborg.

I en regulær demonstration troppede de op mod 40 tilhængere op til holdets træning, bevæbnet med bannere, hvor et af dem lød "Vi er AaB. Hvem er I?" Tilhængernes hensigt var naturligvis at fortælle, at de er mere end utilfredse med den seneste tids dårlige præstationer, der altså kulminerede forleden, da Superliga-mandskabet skuffende tabte 3-1 til FC Fredericia fra 1. division.

Nordjyskes sportsjournalist Søren Olsson fangede et billede af de utilfredse tilhængeres demonstration og lagde det ud på det sociale medie Twitter:

Her skriver han, at både sportsdirektør Allan Gaarde, cheftræner Morten Wieghorst, anfører Rasmus Würtz og forsvarsgeneralen Jores Okore valgte at dedikere op mod en time af deres træningstid på at tale med de utilfredse fans.

I en pressemeddelelse skriver AaB, der trods ustabile resultater spiller i Superligaens mesterskabsspil, at man er klar til at revanchere det pårlige resultat i pokalturneringen og kæmpe hårdt for alle tre point i søndagens kamp mod AC Horsens.

Horsens indtager den nederste plads i mesterskabsspillet, men har kun et point op til AaB på 5. pladsen.

- Der skal ikke herske tvivl om, at det gør ondt på os, når vores fans lider, og jeg kan forsikre dem om, at en indsats på niveau med den i onsdags gør lige så ondt og er lige så uacceptabel for både spillere og trænere.

- Derfor skal vi også slå tilbage hurtigst muligt, når vi i morgen har chancen for at løfte i samlet flok og dermed revanchere præstationen fra onsdag aften, siger Morten Wieghorst.


Seneste nyt

fra Nordjylland