AaB vil slutte af med manér

Foto: Mikael Justesen

De nykårede mestre og pokalvindere vil sætte alt ind på at give publikum en flot finale efter en fantastisk sæson.

Selvom AaB allerede nu kan kalde sig danske mestre og pokalvindere vil holdet ikke hvile på laurbærene, når sæsonens sidste superligakamp fløjtes i gang på søndag. Her tager AaB imod AGF. Og den nordjyske trup vil kæmpe for at give publikum en flot finale.

- Vi er bevidste om, at AaB som klub afslutter en fantastisk sæson, konstaterer AaBs cheftræner, Kent Nielsen, i en pressemeddelelse fra klubben.

- Med et udsolgt stadion og begge titler i hus er der tale om et ønskescenarie, og vi vil gøre vores bedste for at præstere optimalt som optakt til en kæmpe folkefest i Aalborg.

Udover glæden ved egen succes har AaB dog også fokus på, at det for modstanderne kan blive en svær kamp, fordi de risikerer at rykke ned. En enkelt livline holder dog AGFs superligahåb i live.

- Vi vil forsøge at vise os fra vores bedste side, og vi er samtidig klar over og har respekt for, at det med nedrykningen som en realitet bliver en tung dag for AGF, siger Kent Nielsen.

I søndags hentede AaB sit fjerde danske mesterskab - og The Double kom i hus torsdag, da Nordjyllands hold vandt over FCK i Parken i København - og dermed hentede sin trejde titel i DBU Pokalen.

Flere nyheder fra TV2 Nord