AaB viste klassen i Horsens

AaB fortsatte de gode takter efter det europæiske eventyr i Uefa Cuppen, da AC Horsens blev besejret med 1-0 i SAS Ligaen.

AaB kunne rejse nordpå med tre point efter 90 minutters solidt arbejde, der resulterede i en 1-0 sejr ude over AC Horsens i forårspremieren af SAS Ligaen.

Dommer Jesper Bæk Overgaard stjal sammen med nogle meget alternative AaB-trøjer billedet. På grund af sammenfald mellem farverne på de to holds spilledragter blev AaB beordret i hvide svedetrøjer, hvor numrene var påtegnet med en sprittusch, der ledte tankerne hen på en spilledragt beregnet til firmafodbold.

AC Horsens havde langt de fleste åbne chancer, men AaB viste, at holdet har lært af de mange internationale kampe. Da nordjyderne fik chancen blev den udnyttet klinisk af Andreas Johansson, der med scoringen viste at hans flotte kamp mod Deportivo La Coruña ikke var en enlig svale.

Manglende marginaler og skarphed hos Henrik Jensens tropper, der ikke formåede at give deres nye træner point i hans debutkamp, kan vise sig at blive forårets helt store udfordring, hvis ikke det skal hedde 1. division fra næste sæson. I slutminutterne måtte AC Horsens' Gilberto Macena forlade banen efter et direkte rødt kort for et frispark mod AaB's Kasper Risgård

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland