AaB'er indkaldt til landsholdet

Lasse Nielsen har fået et opkald fra landstræner Morten Olsen og har dermed fået en billet til landsholdskampen mod Slovakiet. Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

AaB-forsvareren Lasse Nielsen erstatter en skade Andreas Bjelland i landskampen mod Slovakiet onsdag aften.

Landstræner Morten Olsen har indkaldt AaB'eren Lasse Nielsen til aftenens landskamp mod Slovakiet. Lasse Nielsen skal erstatte Andreas Bjelland, som netop er startet i FC Twente i Holland. Andreas Bjelland har problemer med en skade.

- Vi indkalder i stedet Lasse Nielsen, som gjorde det rigtigt godt på Ligalandsholdet i vinter, og han kommer lige fra en god præstation sammen med Kenneth Emil Pedersen for AaB, forklarer Morten Olsen om AaB's midterforsvarsspiller, som på tilsvarende vis blev indkaldt som erstatning for Andreas Bjelland forud for landsholdets sidste kamp sidste år mod Finland i Esbjerg.

Lasse Nielsen har spillet tre kampe for U19-landsholdet, seks kampe for U20-landsholdet og 12 for U21-landsholdet mellem juni 2009 og juni 2011.

Derudover spillede han med i alle tre kampe på Ligalandsholdets træningstur til Bangkok i januar. Her fik han fuld spilletid i de to første kampe mod Thailands A-landshold og Sydkoreas OL-landshold, og han erstattede netop Andreas Bjelland fra starten af anden halvleg i den sidste kamp mod Norges Ligalandshold.

Også AaB'eren Nicklas Helenius blev udtaget forleden til landsholdskampen mod Slovakiet.

Flere nyheder fra TV2 Nord