AaB'erne imponerede over Celtic Park

Tirsdag var AaB-spillerne første gang til træning på Celtic Park, hvor de onsdag skal spille Champions League. Spillerne var imponerede over de sportslige rammer.

Spændende oplevelse
- Det er et virkeligt flot stadion, og man kan næsten fornemme stoltheden og den passion, som fansene føler for den her klub bare ved at stå her. Det bliver en spændende oplevelse at stå her i morgen, når der er fyldt på tribunerne, sagde Anders Due.

- Træningen var bare helt stille og rolig, for at vi kunne vænne os til kulissen. Det er et flot stadion i dag, men i morgen, når det er næsten fyldt, vil det med garanti være endnu flottere, sagde han.

Fuldt stadion
De foreløbige vurderinger fra Celtic lyder da også på næsten fuldt hus til morgendagens kamp. Karim Zaza var også imponeret af Celtic Park.

- Det er jo et helt vildt imponerende stadion selv, når det er helt tomt. Selv uden tilskuere kan man fornemme den stemning, der er her. I morgen bliver helt exceptionelt med så mange tilskuere på plads, sagde keeperen.

Træning, bad og tv
Efter træningen og et hurtigt bad, var det tilbage til hotellet og hjem til et ventende aftensmåltid, der blev indtaget, mens Champions League-kampen mellem Liverpool og Marseille blev fulgt på TV.


Seneste nyt

fra Nordjylland