Aalborg Håndbold præsenterer velkendt ansigt

Foto: Pressefoto

Tidligere landsholdsspiller Mads Christiansen vender tilbage til Aalborg Håndbold, efter en årrække i udenlandsk håndbold.

Efter tre sæsoner i den tyske storklub SC Magdeburg vender den tidligere EM- og OL-guldvinder tilbage til Aalborg Håndbold fra sommeren 2019 på en treårig kontrakt.

- Jeg er rigtig stolt over, at vi kan tiltrække en klassespiller som Mads Christiansen, siger direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold og fortsætter:

- Han er uhyre stærk i forsvaret og kontrafasen, mens han samtidigt besidder store angrebsmæssige kvaliteter. Mads har også masser af erfaringer fra de største scener, som han kan være med til at videregive til vores yngre spillere, siger Jan Larsen.

Mads Christiansen spillede for Aalborg Håndbold i årene 2008-2011, hvor han var med til at sikre klubbens første DM-titel i 2010. Han håber igen at kunne bidrage til endnu en DM-titel.

- Jeg er virkelig glad for at komme tilbage til Aalborg, og ser frem til at kæmpe med om medaljer. Jeg kan sagtens huske følelsen efter DM-triumfen i 2010, og det er da noget, jeg rigtig gerne vil gentage, siger Mads Christiansen.

Den 32-årige bagspillers sidste landskamp var OL-finalen i Rio, hvorefter Mads Christiansen valgte at trække stikket på landsholdet efter 117 kampe og 257 mål.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord