Aalborg Håndbold går efter førstepladsen

Aalborg Håndbold kan i dag tage førstepladsen i puljen med en sejr i Kolding.

Aalborg Håndbold spiller i dag den sidste kamp inden semifinalerne. Det sker på udebane mod puljens øjeblikkelige nummer et, KIF Kolding København.

Med en sejr kan Aalborg Håndbold overtage førstepladsen, men semifinalepladsen er sikret uanset resultatet af dagens kamp.

- Det er vigtigt at fastholde momentum, og derfor går vi efter sejren i Kolding. Derefter må vi se, hvem modstanderen bliver. Team Tvis Holstebro, GOG eller Skjern. Det er ude af vores hænder, og vi spekulerer ikke i, om det er bedre at møde det ene eller det andet hold, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen ifølge Aalborg Håndbolds hjemmeside.

Aalborg Håndbold har tre sejre i træk inden dagens svære udekamp. Og nordjyderne fører 2-1 over netop KIF i indbyrdes opgør i denne sæson.

- Vi ved, hvad Kolding kommer med, og de kender os. Det bliver et spørgsmål om at være bedst på dagen. Det bliver ikke mindst en kamp mellem gode keppere og to gode forsvar, og så skal vi spille sikkert i angrebet, så de ikke får mulighed for kontraer på fløjene og med Torsten Laen i midten af banen, siger Nikolaj Jacobsen.

Kampen fløjtes i gang klokken 17.10.

Flere nyheder fra TV2 Nord