Aalborg Håndbold trækker flest tilskuere

Aalborg Håndbold har det højeste tilskuersnit i herrernes håndboldliga. Der har i gennemsnit været mere end 3000 tilskuere til klubbens hjemmekampe i grundspillet.

Der er godt fyldt op i Gigantium, når Aalborg Håndbold spiller på hjemmebane. 3.291 tilskuere har i gennemsnit set de forsvarende danske mestres hjemmekampe i grundspillet.

Aalborg Håndbold slår lige nøjagtig KIF Kolding København på tilskuerfronten. Den jysk-københavnske klub, som vandt grundspillet, havde et tilskuersnit på 3.259.

- Vi er stolte over at have det højeste tilskuertal i ligaen. Det vidner om den store interesse for herrehåndbold i hele Nordjylland, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse.

Aalborg Håndbold sluttede på fjerdepladsen i grundspillet og møder i slutspillet KIF Kolding København, SønderjyskE og Bjerringbro-Silkeborg. Derudover skal Nikolaj Jacobsens tropper møde storklubben FC Barcelona i Champions League.

Jan Larsen vurderer, at de attraktive modstandere, som Aalborg møder i de næste kampe, får tilskuertallet for sæsonen op omkring de 80.000.


Seneste nyt

fra Nordjylland