Seneste nyt:

Årets Nordjyde byder på musik og komik fra øverste hylde

Årets musikalske og komiske program til Årets Nordjyde er klar. Og plakaten får både stærke kvinder, et upcoming rockband og en lun nordjysk komiker på plakaten.

KØB DIN BILLET TIL ÅRETS NORDJYDE LIGE HER

Der er ikke længe til, at TV2 Nord indtager Arena Nord i Frederikshavn for at omdanne de flotte rammer til det fantastiske Årets Nordjyde-show.

Og selvom showets hovedrolleindehavere - de fem nominerede til Årets Nordjyde - endnu ikke er fundet, kan vi allerede nu fortælle, at der bliver masser at se frem til. Årets Nordjyde har nemlig altid været præget af musik og komik fra øverste hylde - og i år er ingen undtagelse.

Pauline

Pauline Aggerholm, der laver musik med kunstnernavnet Pauline, er et af de helt klare stjerneskud på den danske musikhimmel. Med sin første single ’Ny og næ’ lykkedes det den unge sangerinde at blive ’P3’s uundgåelige’ i foråret sidste år - og med opfølgeren ’Noget for nogen’ blev hun den mest spillede artist i dansk radio i august 2021.

Hendes debutalbum er lige på trapperne og efter en hæsblæsende festivalsæson, der har budt på koncerter på både Smukfest og på Nordjyllands største festival Nibe Festival, tager Pauline til november på en intensiv turne rundt i Danmark. Inden da lægger hun dog vejen forbi Arena Nord og spiller festen til Årets Nordjyde godt i gang. Glæd jer!

Ericka Jane

Ericka Jane er endnu en stjerne på den danske musikhimmel, der lægger vejen forbi Arena Nord i Frederikshavn. Selvom Ericka Jane blot er 27 år har hun leveret hits helt tilbage fra 2015. Ja, det er faktisk syv år siden at ’Favourite Lie’ kom ud - og seks år siden at ’Bad Like You’ ramte radioerne i hele landet.

Hele året har numre som ’I Say Stupid Things’, ’Forget Beeing Sober’ og ikke mindst kæmpehittet ’Strangers In The Night’ været i rotation på de danske radiostationer - og sidste år endte Ericka Jane da også med at være iblandt de 10 mest spillede danske artister og bands i radioen - i selskab med Andreas Odbjerg, Jada, Drew Sycamore og andre fra den helt tunge musikliga. I Arena Nord spiller Ericka Jane akustisk og intimt for os. Det bliver fantastisk.

Jonas Mogensen

Serien ’Minkavlerne’ har været et gigantisk hit - og de to komikere bag serien har fået katapulteret deres karrierer helt til tops. Jonas Mogensen spiller Allan i Minkavlerne. En karakter, der skal ses, og som ikke kan forklares på retfærdig vis - og som er meget langt fra den Jonas Mogensen, der går på scenen som standupper. Hans facon er unik og meget nordjysk. Den talentfulde komiker leverer punchlines i verdensklasse på en måde, der er så tør, at man bliver en anelse tørstig af at se ham på scenen. Og vi elsker det!

TORSDAG

Årets Nordjyde har efterhånden udviklet en solid tradition for at give nordjyske upcoming artister og bands en plads på scenen. Sidste år fik bandet Vingard, med sanger Tine Vingaard i spidsen, chancen - og siden har hun kastet alle kræfterne efter musikkarrieren og skifter Aalborg ud med Berlin.

I år er det bandet TORSDAG, der får en plads i spotlightet til det, vi mener, er Nordjyllands vigtigste prisuddeling. TORSDAG vandt i maj Bandbattle på Skråen i Aalborg, så selvom du sandsynligvis har til gode at høre deres sange, garanterer vi, at de allerede nu kan levere foran et live-publikum.

Billetsalget er i gang

Det flotte line-up kan opleves i Arena Nord den 6. oktober – og billetsalget til det store show er allerede i gang. Billetterne kan købes på Arena Nords hjemmeside og har den beskedne pris 235 kroner pr. billet.

KØB DIN BILLET TIL ÅRETS NORDJYDE LIGE HER


260922 FULD FIGUR NYT STUDIE

Ingen 22-udsendelse torsdag

farsø2

'Luk vinduer og døre': Udvikler kraftig røg

Media Drop 290922 3644 hala

play Fæller blev fjender: Vender Kastrup ryggen - her er hans svar

Thomas Kastrup-Larsen

play Drama for millioner, udvandringer og 'rystede' politikere: Budgetforhandlingerne i Aalborg blev uden flere partier

260922 FULD FIGUR NYT STUDIE

Ingen 22-udsendelse torsdag

farsø2

'Luk vinduer og døre': Udvikler kraftig røg

Siemens Gamesa Aalborg

Kæmpe fyringsrunde på en af landsdelens største arbejdspladser

Naturnationalpark Tranum 1

Undersøgelse: Hver anden nordjyde vil have flere naturnationalparker

Spar

Hætteklædt person truede chauffør med kniv

20171220-213302-L-2600x1714ma

Skadedyr på fri fod på fjerde døgn: Medarbejderne hjælper i jagten

180820 Thomas Fischer Siemens Gamesa

Fremtiden er uvis: Overrasket Thomas optimistisk trods stor fyringsrunde

Kristoffer Hjort Storm

Rådmænd forlader budgetforhandlinger: - Ældre og ansatte betaler prisen

Siemens Gamesa Aalborg

Kæmpe fyringsrunde på en af landsdelens største arbejdspladser

Spar

Hætteklædt person truede chauffør med kniv

Dronninglund Gymnasium 1

Gymnasier står til at miste tilskud - kan betyde fyringer

Pinderup Træpiller

play Omstridt træpillefirma sigtet for bedrageri

HTX: Folkeskoler charmeres til HTX med spændende eksperimenter

play Charmeoffensiv skal lokke elever til teknisk gymnasium

Støvring mobil politistation

Efter ulovligt salg til mindreårige: Nu patruljerer politiet

Blå blink_3

Tagdækker faldt i døden under besøg af Arbejdstilsynet

røde kors indsamling

Nordjyderne svigter Røde Kors-indsamling i hobetal

20_percent

gallery Sopraner og sporskifte: Det Kongelige Teater på overraskende visit

Efter gaslæk: Atomkraftværk tæt på Danmark skærper sikkerheden

Vaccine_90A0413

play Patienterne står klar - men læger mangler vacciner

Til forsiden

Til forsiden