Adecco vandt aftale om vikarer på Sygehusene

For første gang har Region Nordjylland indgået en samlet aftale for sygeplejerske-vikarer for alle regionens sygehuse.

Adecco vandt
Det bliver firmaet Adecco, som i det kommende år skal sørge for vikarer, når sygdom blandt personalet sætter ind. Aftalen dækker et tocifret millionbeløb.

Vikarer til Region Nordjylland
Region Nordjylland bruger en del vikarer, når sygeplejersker og andet plejepersonale er syge eller på anden måde forhindret i at komme på arbejde. For at sikre den bedst mulige pris på vikarydelserne, sender regionen opgaven i udbud.

Seks bød
Ved dette udbud bød seks leverandører ind på opgaven, og firmaet Adecco blev valgt.

Adecco med god service
- Firmaets priser er fornuftige og samtidig tilbyder en service der ligger over de andre tilbudsgivere. De har lange kontortider og mulighed for elektronisk bestilling. De har også tilbudt, at vikarer kan afbestilles med kortere tid end de andre tilbudsgivere, siger HR-direktør Lars Mathiesen.

50 millioner
Aftalen gælder for et år, med mulighed for at forlænge med yderligere et år. Der er ikke nogen fastpris på kontrakten, men hvis forbruget af vikarer er som i 2006, så vil den have en værdi på omkring 50 mio. kr.

Markedsføring
Adecco vil nu i gang med at markedsføre sig over for de vikarer der arbejder for andre firmaer. I den forbindelse vil Adecco i løbet af december besøge de forskellige sygehuse i regionen.

For hele regionen
Med det nye udbud dækkes hele regionen for første gang af den samme leverandør. Sygehus Thy-Mors er ikke dækket af den hidtidige aftale, som er indgået af Nordjyllands Amt.

Starter 1.1.08
- Proffice Care har været hjælpsom og frivilligt forlænget deres aftale med tre måneder, så den løber frem til 31. december 2007. Det har gjort det muligt, at hele Region Nordjylland kan starte op med den nye leverandør den 1. januar 2008, siger Lars Mathiesen.


Seneste nyt

fra Nordjylland