Allan Kuhn bliver ny cheftræner i Malmö FF

02:30

Allerede den 15. januar tiltræder Allan Kuhn sin nye stilling som cheftræner i Malmø. AaB havde ellers kontrakt med Allan Kuhn indtil sommeren 2017.

Foto: MFF.se

1 af 2

Allerede den 15. januar tiltræder Allan Kuhn sin nye stilling som cheftræner i Malmø. AaB havde ellers kontrakt med Allan Kuhn indtil sommeren 2017

AaB og Allan Kuhn havde egentligt papir på hinanden indtil sommeren 2017, men nu forlader assistenttræneren klubben. Malmø bliver hans nye arbejdsplads. De to klubber er blevet enige om en kompensation, så skiftet kan ske med det samme. Det skriver AaB på klubbens hjemmeside.

- Alle ved, hvor stor pris vi sætter på Allan Kuhn, og vi er kede af at miste ham, men omvendt har vi heller ikke ønsket at stå i vejen for ham, konstaterer AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

Bortset fra knap to års ophold hos FC Midtjylland og Randers FC har 47-årige Allan Kuhn været en del af AaB siden januar 2004.

- AaB er jo blevet min klub, og der skulle noget helt særligt til for at trække mig og familien væk fra AaB og Aalborg, understreger Allan Kuhn.

Allan Kuhn vil i Malmø FF afløse Åge Hereide, der i december i fjor blev Danmarks nye landstræner.

Flere nyheder fra TV2 Nord