Asetek fra Brønderslev i top 100

 Asetek fra Brønderslev i top 100

It-virksomheden Asetek fra Brønderslev, er kåret som vinder af Red Herring's "Top 100 Tech Startups in Europe" pris for 2008. Prisen gives til 100 virksomheder, der vurderes til at stå foran eksplosiv vækst.

Asetek er stolt
- Hele teamet bag Asetek er stolte over at blive nævnt blandt denne gruppe af elite-virksomheder, hvor kun fire andre danske virksomheder er sluppet gennem nåleøjet, udtaler André Eriksen, Aseteks stifter og CEO.

Sammen med Google og Skype
- At vinde sådan en pris har ingen betydning for den måde, vi bygger vores virksomhed på. Men det giver unægtelig en god fornemmelse af at være på rette vej, når både eBay, Google og Skype har vundet prisen før os.

Global teknologisektor
- Dette års imponerende liste over bidrag fra virksomheder demonstrerer Europas voksende rolle som et betydeligt center for innovation i den globale teknologisektor, siger Red Herring's chefredaktør Joel Dreyfuss.

Analyse af Asetek
Red Herring's redaktion har analyseret og vurderet hundredvis af selskaber og har analyseret både økonomiske data og mere subjektive kriterier som kvalitetsstyring, strategisk handlekraft og indsats omkring forskning og udvikling.

Prisen overrækkes til Asetek ved en ceremoni på Malta.

Om Asetek:
Asetek er grundlagt i 2000 og er leverandør af køleløsninger og støjreducerende løsninger til computere.
Asetek har hovedkvarter Brønderslev og har salgs- & marketing kontor i Silicon Valley samt salgs- og produktions repræsentationer i Taiwan og i Kina.

Mere information om Asetek kan findes på www.asetek.com

Om Red Herring:
Red Herring er en verdensomspændende medievirksomhed som forener verdens bedste højteknologiske innovatører, venture kapitalister og beslutningstagere indenfor erhvervslivet i en række forskellige fora: et førende blad om innovation, et dagligt online teknologi nyhedsservice, teknologi nyhedsbreve og store konferencer og events for teknologi ledere globalt.

Mere information om Red Herring kan findes på www.redherring.com


Seneste nyt

fra Nordjylland