Dirigerede trafikken med økse: Beruset mand skabte utryghed i Hobro

Mandag eftermiddag måtte politiet rykke ud flere gange før det lykkedes dem at få fat i en stærkt beruset mand, der skabte problemer flere steder i byen.

Nordjyllands Politi fik første anmeldelse kort før klokken 13 mandag eftermiddag. Flere forretningsdrivende i gågaden i Hobro oplevede problemer med en meget beruset mand, der gik ud og ind af butikkerne, og chikanerede de mennesker, han stødte på på sin vej.

En patrulje blev sendt afsted, men da politiet nåede frem, var manden væk.

Et par timer senere modtog politiet igen anmeldelser om manden. Denne gang befandt han sig foran sygehuset i Hobro. Han gik rundt mellem bilerne på vejen med en økse i hånden, for på et tidspunkt at lægge øksen ned i en taske, og gå ind på sygehuset.

Denne gang blev der sendt to patruljer afsted, men da politiet nåede frem til sygehuset, var manden væk igen. Han var gået ud af en anden indgang, og blev til sidst anholdt nogle hundrede meter fra sygehuset.

- Da han bliver anholdt har han, udover øksen, også et multitool og en foldekniv i tasken. Da han ikke har en anerkendelsesværdig grund til at have de forskellige våben på sig, vil han blive sigtet for overtrædelse af våbenloven, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Carsten Højrup, til TV2 Nord.

Manden, der er polsk statsborger, og tidligere kendt af politiet, sover nu rusen ud i detentionen.


Seneste nyt

fra Nordjylland