Biljagt i Aalborg: Narkobilist på flugt fra politiet

Foto: TV Midtvest

To unge mænd kan nu se frem til en større sag, efter de natten til mandag forsøgte at stikke af fra politiet med våben og stoffer i bilen.

To mænd på 22 år havde natten til mandag ikke det store held med at forsøge at undslippe politiet med blodet og bilen fulde af stoffer - nærmere tværtimod.

En patrulje kørte bag bilen på Vesterbro i Aalborg, og et hurtigt tjek af nummerpladen afslørede, at bilens ejer ikke havde noget kørekort. Men da patruljen forsøgte at standse bilen ved at tænde for blinkene, så de kunne få en snak med føreren, fik de pludselig travlt.

For føreren havde absolut ikke lyst til at snakke med betjentene, så i stedet for at holde ind til siden, valgte han at træde speederen i bund og køre ud ad Hobrovej med patruljen lige i hælene.

Men på Gammel Viborgvej i Svenstrup gik det alligevel galt. Flugtbilisten forulykkede. Den 22-årige mand på passagersædet så sit snit til at stikke af, men blev fanget af de forstærkninger, patruljen havde tilkaldt undervejs. 

Ved at ransage den forulykkede bil fandt politiet både hash, MDMA og en foldekniv.

Begge de 22-årige mænd blev anholdt efter biljagten og kan nu se frem til en større sag, skriver Nordjyllands Politi i døgnrapporten.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord