BMW-ejere tyvstartede Knæk Cancer-kampagne

00:51

Nordjyske BMw-ejere holdt træf og samlede ind til Knæk Cancer

Omkring 200 BMW-ejere mødtes i dag i Øster Hurup til en tyvstart på den kommende knæk cancer kampagne.

Øster Hurup fik lørdag besøg af BMW-ejere fra hele landet. Der var omkring 200 biler mødt op til arrangementet, der er en tyvstart på den kommende Knæk Cancer kampagne. Der blev under arrangementet samlet ind til det gode formål. 

- Dagen er gået super godt. Vi har haft rigtig mange besøgende, der har gået og hygget sig - og være gode til at købe drikkevare og donere, så det har været super fedt med alt den støtte, vi har fået, siger Thomas Bisgaard fra BMW Klub Danmark.

Dagen er gået super godt. Vi har haft rigtig mange besøgende, der har gået og hygget sig - og være gode til at købe drikkevare og donere, så det har været super fedt med alt den støtte, vi har fået.

Thomas Bisgaard

Det er Thomas Bisgaard, der sammen med sin kæreste fik ideen til BMW-træffet til støtte for Knæk Cancer. Det er hvert år i uge 43, at TV2 i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse holder Knæk Cancer uge. Arrangementet her er en tyvstart på den landsdækkende kampagne. 

Alle har været velkommen til arrangementet, men der var nok hovedsageligt BMW-ejere, der har fået nys om arrangementet gennem BMW klub Danmark. 

- Det er ikke kun for BMW-ejere. Nu har vi startet en Knæk Cancer indsamling, så vi kan ikke tillade os at sige, det er kun for BMW, som hvis vi holdte et ordinært BMW-træf. Vi har set andre biler på pladsen, og det er fedt, at vi kan gå og hygge os på tværs, det giver bare et stort fællesskab, siger Thomas Bisgaard.

Indsamlingen i Øster Hurup lørdag nåede op på godt 25.000 til det gode formål. 

Flere nyheder fra TV2 Nord