Boelt: Det her er stort for Hjørring Kommune

02:44

Hjørring-borgmester Arne Boelt er jublende lykkelig for, at Erhvervsstyrelsen har sagt god for Løkken Klithotel. Foto: TV2/Nord

1 af 2

Borgmester Arne Boelt jubler over tilladelsen til at opføre Løkken Klithotel, selvom der ikke er investorer klar. De skal nok komme, siger han.

Der er god stemning på borgmesterkontoret i Hjørring i dag, for Erhvervs- og Vækstministeriet har i formiddags sagt ja til opførelsen af Løkken Klithotel i kystområdet ved det gamle vandtårn.

- Det er stort for Hjørring Kommune, fordi det her er et andet segment, man rammer, end de sommerhuse og hoteller vi allerede har. Projektet giver et højt kvalitetsløft, og det er vi glade for, siger Arne Boelt kort efter godkendelsen.

Borgmesteren mener, klithotellet kan tiltrække nogle nye turister til området.

- Jeg forestiller mig at hotellet får en høj standard, som henvender sig til et segment, vi mangler. Og det bliver et sted for for eksempel nordmænd, der er klar til at betale for at være et rart og godt sted og kræver lidt mere af kvaliteten, og derfor tror jeg det her bliver rigtigt godt for Løkken og hele Nordjylland, forudser Arne Boelt.

Projektet er endnu blot en skitse, for der står ikke nogen konkrete investorer klar til at spytte penge i kassen.

- Der er mig bekendt ingen investorer der har vist interesse. Men forudsætningen og rammerne er lagt, så skal investorerne nok komme - og jeg er sikker på, at der skal komme nogen, der synes at det er en god investering, lyder det sikkert fra Hjørring-borgmesteren, som regner med, at hotellet/projektet kan være klar om to år.

Se mere i vores udsendelse i aften klokken 19.30 på TV2 Salto.

Flere nyheder fra TV2 Nord