Bookmaker: Hobro-sejr den største overraskelse i otte år

Foto: Daniel Mikkelsen (Arkiv)

Hobro banker FCK på udebane. Et vanvittigt scenarie med en bookmakers briller.

ookmakeren NordicBet var parat til at belønne spillere med tro på en Hobro-sejr søndag mod FCK med hele 10,60 gange deres penge igen. De troede simpelthen ikke, det kunne ske. Men det gjorde det altså.

Halvtidsprofferne fra Hobro gjorde al tvivl til skamme og FCK til grin da de vandt 3-0 over mesterskabsfavoritterne og endnu engang slog fast, at de altså sagtens kan spille fodbold. Og de gjorde det på så overraskende en baggrund at man skal otte år tilbage for at finde en mere overraskende sejr: Da SønderjyskE vandt 2-0 over Brøndby på udebane. Det gav odds 12,00.

- Hobro er en fantastisk fodboldfortælling, som i øjeblikket bare bliver bedre uge for uge. Sejren i OB var overraskende, men kunne dog forklares, mens 2-0 mod Brøndby trods alt var på hjemmebane. Men 3-0 i Parken mod de soleklare guldfavoritter og Danmarks klart dyreste trup giver jo næsten ingen mening, og stort set ingen kunder havde spillet 2-tallet, fortæller NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Før sæsonstart havde både NordicBet og alle andre bookmakere Hobro som massiv favorit til nedrykning. NordicBet tør endnu ikke fjerne Hobro som kandidat til en af de to nedrykningspladser, men holdets præstationer og spillernes tro på nordjyderne har fået oddset på at Hobro rykker ned til at stige betragteligt. Ved sæsonstart kunne man blot få sine penge 1,07 gange igen, hvis Hobro rykker ned. Det er nu steget til 2,10.

- Hobro bliver hverken mester eller får medaljer, men bemærkelsesværdigt er det, at nordjydernes sejre ikke har været baseret på held eller tilfældigheder. De har en fantastisk organisation og er i stand til at skabe en del chancer i hver eneste kamp. Naturligvis kommer der en hverdag, hvor oprykkergejsten måske er aftagende og skaderne begynder at sætte ind, og der vil de uden tvivl få det svært, men lige nu og her er der større nedrykningskandidater end Hobro, lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Flere nyheder fra TV2 Nord