Bulldogs bed fra sig

Lørdag eftermiddag bød på vaskeægte lokalderby, da Kvissel Millionaires tog mod Frederikshavn Bulldogs i landets bedste floorballliga. En kamp, hvor der stod mere end blot point på spil.

Publikum var mødt talstærkt op for at se om de lokale helte kunne holde snor i ligaens øjeblikkelige førerhold Frederikshavn Bulldogs. Og på trods af, at Bulldogs bragte sig planmæssigt foran, så endte første periode alligevel 4-3 til hjemmeholdet.

Anden periode var lidt mere målfattig. Det blev kun til et enkelt af slagsene til hvert af holdene. Til gengæld steg intensiteten kraftigt. Det var tydeligt, at begge hold var meget opsatte på at vinde over rivalerne.

Da tredje periode blev sat i gang førte Millionaires 5-4, men så bed bulldogs fra sig. Hurtigt fik de vendt det truende nederlag til en føring. Derefter knækkede Millionaires fuldstændig sammen, og Bulldogs kunne tage hjem til Frederikshavn med en sejr på 6-10 efter en kamp, som begge hold ville gøre alt for at vinde.

- Den får altid lige en tand ekstra i de her kampe. Vi kender jo alle sammen hinanden uden for banen, og man vil jo ikke tabe til sine kammerater, siger Dennis Conradsen fra Frederikshavn Bulldogs til TV2/Nord