Byrådskandidat trækker sig

Byrådskandidat Inger-Lene Poulsen har valgt at trække sig fra Lokallisten.

Byrådskandidat Inger-Lene Poulsen har overfor valgbestyrelsen i Hjørring Kommune meddelt, at hun ønsker at trække sit kandidatur for Lokallisten, liste T. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Da Inger-Lene Poulsen er fyldt 60 år, har hun ifølge gældende regler mulighed for trække sit kandidatur. Borgmesterkontoret har derfor på valgbestyrelsens vegne meddelt hende, at anmodningen om at trække sig fra listen imødekommes. Inger-Lene Poulsens navn vil derfor ikke figurere på stemmesedlen 19. november.

Hvis der er vælgere, der allerede har brevstemt personligt på Inger-Lene Poulsen, vil disse brevstemmer nu være ugyldige. Borgmesterkontoret vil derfor gerne understrege, at det stadigt er muligt at stemme om ved at afgive ny brevstemme i en af de fire borgerservicebutikker - og at det altid er den nyeste brevstemme, der tæller.

Sidste frist for at brevstemme er 16. november. Til gengæld har borgere, der allerede har brevstemt, IKKE mulighed for at stemme på afstemningsstederne 19. november.


Seneste nyt

fra Nordjylland