Forpagter fundet til caféen i Aalborgs nye store park

Katerina Komselis byder fra 10. juni indenfor i Salt, som bliver del af Vestre Fjordpark i Aalborg.

Når Aalborgs nye, stor park, Vestre Fjordpark, åbner den 10. juni, bliver det ikke kun med friluftsbad og tarzanbane - en forpagter til parkens café blevet fundet og er klar til at slå dørene op til "Salt".

Valget er faldet på Katerina Komselis, som igennem otte år har drevet restauranter og caféer i Aalborg. Hun skrev under på kontrakten med Aalborg Kommune i fredags.

- Vi er utrolig glade for aftalen med den nye forpagter, og vi ser frem til et godt samarbejde. Katerina Komselis’ konceptbeskrivelse af caféen i Vestre Fjordpark er helt i tråd med Aalborg Kommunes målsætning, hvor der er fokus på sundhed og økologi, siger rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen.

- Der skal selvfølgelig også være plads til is og sodavand, men en bevidst pris- og kvalitetspolitik hos forpagteren skal bidrage til at fremme det sunde valg - og det har vi stor tiltro til, at Katerina Komselis kan levere, tilføjer han.

Caféen kommer til at lyde navnet Salt og åbner samtidig med resten af Vestre Fjordpark lørdag den 10. juni. Noget, den nye forpagter glæder sig til. 

 
 
Foto: Aalborg Kommune

- Det bliver en stor opgave at åbne en helt ny café i en helt ny park, men jeg glæder mig utrolig meget. Jeg har været med ude på byggepladsen to gange, og det tegner allerede til at blive bedre, end jeg kunne have forestillet mig. Omgivelserne er helt unikke med et friluftsbad på den ene side af cafeen og Limfjorden på den anden side, siger Katerina Komselis. 

Hun blev valgt som forpagter ud af et felt på fire kvalificerede tilbudsgivere, skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Den nye Vestre Fjordpark i det vestlige Aalborg er stadig under opbygning, men vil ende med at strække sig over 165.000 kvadratmeter og blandt andet indeholde friluftsbad, vandlegeplads, styrketræningsområde, hængekøjer, streetbasket og grill- og picnicområde.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland