Canadier med i vigtig hjemmekamp

 Canadier med i vigtig hjemmekamp

For anden gang i denne sæson går Anna Rice på banen for Vendsyssel Elite Badminton. Det sker tirsdag aften i sidste runde af grundspillet. Det fortæller VEB på deres hjemmeside.

Canadieren skal være med til at kæmpe om fjerdepladsen i grundspillet på Team Århus.

Anna Rice er hentet til Frederikshavn/Skagen som erstatning for langtidsskadede Camilla Sørensen. Det har hele tiden været planen, at hun kun skulle spille nogle udvalgte kampe for at begrænse udgifterne, idet hun flyves ind til kampene fra Canada.

Overraskende nok er Thomas Layburn også på holdkortet. Han trak sig tidligere på ugen fra Super Serie-finalerne i Taiwan på grund af sin mystiske knæskade.

- Chancen for, at Laybourn spiller mod Aarhus er mikroskopisk, men han spillede trods alt en kamp i onsdags, så jeg har aftalt med Laybourn, at vi sætter ham på holdet og håber på det bedste i løbet af weekenden, forklarer VEB's sportschef, Peter R. Jensen på klubbens hjemmeside.

De to hold kæmper om at fravriste Lillerød den vigtige fjerdeplads, som først og fremmest betyder, at man er sikker på en plads i kvartfinalerrne og vel at mærke får fordel af hjemmebane.


Seneste nyt

fra Nordjylland