Color Print: Vi har vundet første halvleg

Der var glæde hos Color Print i Vadum, da man fik nyheden om, at regeringen er klar til at droppe den omstridte reklameafgift.

Benny Engelbrecht (S) er klar til at droppe den omstridte reklameafgift. Hos Color Print stod 120 medarbejdere til at miste jobbet, hvis reklameafgiften blev indført.

Der kan dog ikke jubles helt endnu. Det er først, hvis regeringen kan blive enig med Enhedslisten og SF om finansieringen af afgiften. Den endelige beslutning træffes først til marts.

- Jeg føler da, at vi har vundet første halvleg. Vi har ikke vundet kampen, men vi ser det bestemt som et skridt i den rigtige retning, siger Color Prints fællestillidsmand, Peter Marcussen, til TV2/Nord.

Color Print har i længere tid været rundt og banke på hos forskellige ministerier for at få givet deres syn på sagen. Det er sket med støtte fra flere nordjyske politikere, som har været med til at bringe budskabet videre.

- Vi har været rundt i mange forskellige ministerier, men ingen havde grebet bolden før i dag. Vi nyder det lige nu, men arbejder hårdt videre i morgen, siger Peter Marcussen, der sammen med Color Print må vente på anden halvleg i sagen.

- De skal ikke tro, de får fred for os. Vi vil blive ved at tage kontakt til de forskellige ministerier. Der er bestemt håb, men vil ikke sidde på vores hænder og vente på, at andre træffer beslutningen.


Seneste nyt

fra Nordjylland