Concordia vil i rampelyset

Det nordjyske cykelhold Team Concordia vil vise de nordjyske farver frem i Post Danmark Rundt, som begynder onsdag formiddag i Randers.

Post Danmark Rundt er sæsonens helt store mål for det vesthimmerlandske cykelhold. Optakten til løbet har dog ikke været optimalt for holdet. I sidste uge stoppede sportsdirektør Rene Wenzel, og i de seneste dage har holdet også været nødt til at skifte ud på holdet på grund af skader.

- Vi har været uheldige og er hårdt ramt af skader her før starten på Post Danmark rundt, men dette til trods, er både rytterne og folkene omkring dem i højt humør og parate til opgaven. Vi har valgt at fokusere på det positive og alle er virkelig opsatte på, at vi skal gøre en god figur i løbet" - lyder det fra manager Mogens Kristensen.

Feltet i Post Danmark Rundt har aldrig været stærkere, og det nordjyske hold spås ikke store chancer for at gøre sig gældende i det samle klassement.

- En etapesejr ville være helt fantastisk, men vi må også være realistiske og ved godt, at det nok ville kræve en hel del mere end bare almindelig held, udover den styrke og dygtighed vi ved vores ryttere er i besiddelse af. Når det er sagt, så er målet helt klart at vise flaget. Kan vi vinde enten bakketrøjen eller den samlede fighterkonkurrence vil vi være godt tilfredse- siger Mogens Kristensen.

17 hold er til start i Post Danmark Rundt med engelske Team Sky som det største. Rytterne starter og slutter første etape i Randers. Torsdag flytter løbet til Løgstør, hvor der er start sidst på formiddagen


Seneste nyt

fra Nordjylland