Due færdig i AaB

Foto: Allan Storkborg

Midtbanespilleren Anders Due stopper i AaB, når hans kontrakt udløber til sommer.

AaB tager afsked med Anders Due, når midtbanespillerens kontrakt med klubben udløber til sommer. Dermed stopper Due i klubben efter seks et halvt år i den bolchestribede trøje.

- Sammen med Anders vi blevet enige om, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe samarbejdet til sommer, siger AaB's sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Anders Due har indtil videre spillet 187 kampe for AaB og det er blevet til 18 scoringer fra Due, som blandt andet er kendt for sin gode sparketeknik.

- Due er en intelligent fodboldspiller med et fremragende venstreben, hvilket vi senest så et eksempel på, da han i lørdags lagde op til vores sejrsmål mod OB, og jeg vil gerne takke Anders for hans indsats for AaB, ligesom vi naturligvis ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, siger Allan Gaarde.

Anders Due vandt mesterskabet med AaB i sin første sæson i klubben, og han har muligheden for at afslutte sit AaB-ophold på samme måde.

- Både på og uden for banen har jeg haft min bedste tid som fodboldspiller i AaB og Aalborg, hvor min familie og jeg har befundet os utrolig godt, siger Anders Due, som vil give alt i sæsonens sidste kampe.

- Vi står nu foran en pokalfinale og fire spændende spillerunder, og jeg vil naturligvis gøre alt for at bidrage til, at vi får det bedst mulige udbytte af sæsonen, siger Anders Due.

Flere nyheder fra TV2 Nord